δδε Καρδίτσας 2

Log in

Υποβολή αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2022-2023

Από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 η προθεσμία να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί αίτηση ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από την υπηρεσία.

Η προθεσμία ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ είναι μέσα σε 1 μήνα από την υποβολή της αρχικής αίτησης. Άρα ύστατη προθεσμία ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ η Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023.

Όσοι δηλώσουν παραίτηση και δεν την ανακαλέσουν εντός των παραπάνω προθεσμιών θα συνταξιοδοτηθούν την 31 Αυγούστου 2023.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου 2023 θα αποσταλούν το ΔΑΥΚ και ο φάκελος της σύνταξης.

Και φέτος θα διευκολυνθεί κάθε πρόσφορος τρόπος εξ αποστάσεως . Έτσι υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της αίτησης παραίτησης  :

  • με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

Μέσω της Εθνικής Ψηφιακής Πύλης gov.gr:

https://dilosi.services.gov.gr/login?next=/create/q/confirm-personal info?refname=YPDIL&template=YPDIL&

Ακολουθείτε τα βήματα για να δημιουργήσετε ψηφιακή υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμείτε να παραιτηθείτε και την αποστέλλετε μέχρι 13-2-2023  με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

 

Επίσης

Mε τους ίδιους τρόπους αλλά και μέσω της ΕΨΠ gov.gr μπορεί να συνταχθεί και η ΑΝΑΚΛΗΣΗ της αρχικής αίτησης παραίτησης και αποστέλλεται μέχρι 13-3-2023 με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

 

Πληροφορίες:

24410 80310 (για την παραλαβή της αίτησης  Η. Γιαννάκος)

24410 80312 (για την πρωτοκόλληση της αίτησης)

24410 80311  ή στην ηλ. δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για πληροφορίες φακέλου σύνταξης Β. Στυλοπούλου)

ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ & ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ e-mail ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.