δδε Καρδίτσας 2

Log in

Ευχαριστήριο για παροχή βοήθειας

 

Ευχαριστούμε θερμά και δημόσια όλους και όλες, φορείς, εταιρείες, σωματεία, αλλά και ιδιώτες που εξέφρασαν και έκαναν πράξη την ευγενική τους προθυμία να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο, τόσο υλικό όσο και οικονομικό κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024 σε μία ή και περισσότερες σχολικές μονάδες των πληγεισών περιοχών της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας (κατά προτεραιότητα δήμων Παλαμά και Σοφάδων), ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό και ελπιδοφόρο να καλλιεργείται και να ενισχύεται η αξία του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο, πόσο μάλλον όταν αυτή η αξία γίνεται έμπρακτη συμπεριφορά από συνανθρώπους και συμπολίτες μας.

Καλές γιορτές στον καθένα χωριστά και στις οικογένειές σας, με το πνεύμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς παρόν και ανέσπερο.

Το ευχαριστήριο μήνυμά μας αφορά σε:

  • Αντιπ/ρεια Καρδίτσας, Περιφέρεια Αττικής, Δήμο Παλαμά, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Γιατρούς του κόσμου, Ένωση Πληροφορικών Ελλάδος, Σύλλογο «Φίλες της Αγάπης», Act for Kardirtsa, Μονωτική Καλτσάς, Εταιρία Vitex, Εμπορία Σιδήρου,Α. Γιώτσας, Όμιλο Quest, Net Company, Ινστιτούτο PROLΙPSIS, Σούπερ Μάρκετς Μασούτης και Σκλαβενίτης, Εταιρεία Καραμολέγκος.

Εκ της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας