δδε Καρδίτσας 2

Log in

Υποβολή αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2021-2022

                 

                Από την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 η προθεσμία να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί αίτηση ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από την υπηρεσία. Η προθεσμία ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ είναι μέσα σε 1 μήνα από την υποβολή της αρχικής αίτησης. Άρα ύστατη προθεσμία ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ η Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022. Όσοι δηλώσουν παραίτηση και δεν την ανακαλέσουν εντός των παραπάνω προθεσμιών θα συνταξιοδοτηθούν την 31 Αυγούστου 2022. Από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022 αποστέλλονται το ΔΑΥΚ και ο φάκελος της σύνταξης.

                        Και φέτος λόγω της συγκυρίας, θα διευκολυνθεί κάθε πρόσφορος τρόπος εξ αποστάσεως . Έτσι υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της αίτησης παραίτησης εναλλακτικά :

  • με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

             Ακολουθείτε τα βήματα για να δημιουργήσετε ψηφιακή υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμείτε να παραιτηθείτε και την αποστέλλετε μέχρι 11-2-2022 στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. επίσης μέσω της ΕΨΠ gov.gr μπορεί να συνταχθεί και η ΑΝΑΚΛΗΣΗ της αρχικής αίτησης παραίτησης και αποστέλλεται μέχρι 11-3-2022 στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες:

24410 80310 (για την παραλαβή της αίτησης  Η. Γιαννάκος)

24410 80312 (για την πρωτοκόλληση της αίτησης)

24410 80311  ή στην ηλ. δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για πληροφορίες φακέλου σύνταξης Β. Στυλοπούλου)