δδε Καρδίτσας 2

Log in

Διεξαγωγή Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας & Κύπρου και άλλων Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων, σχολικού έτους 2021-2022

  Σήμερα Δευτέρα, 28/03, και για τις επόμενες ημέρες  λαμβάνει χώρα η διεξαγωγή των Πανελληνίων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας & Κύπρου και άλλων Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2021-2022,  και συγκεκριμένα στα αθλήματα Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης,  μετά από δύο χρόνια  ακύρωσής τους, εξαιτίας της πανδημίας.

   Ο πρώτος αγώνας  ποδοσφαίρου γίνεται ανάμεσα  στο 1ο Πειραματικό ΓΕ.Λ. και το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας  και διεξάγεται  στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Άρη,  στην περιοχή Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας. Δεδομένων των ιδιαίτερων υφιστάμενων συνθηκών, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, λαμβάνονται  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας  της  υγείας των συμμετεχόντων.

   Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, κ. Σωκράτης Παππάς, ο οποίος παραβρέθηκε στην έναρξη και τον  πρώτο αγώνα,  εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη δράση που πραγματοποιείται ξανά μετά την πολύμηνη αναβολή της και ευχήθηκε σε όλους, συμμετέχοντες, αθλητές, παράγοντες, να διατηρηθεί το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και της ορθής οπαδικής συμπεριφοράς, με σεβασμό πρωτίστως  στο φίλαθλο πνεύμα που ο γνήσιος αθλητισμός προάγει.

   Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε  ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατου θύματος της οπαδικής βίας και του φανατισμού, Άλκη Καμπανού.