δδε Καρδίτσας 2

Log in

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων

        Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις. Μια διαδικασία μέσα από την οποία διαχρονικά τα παιδιά μας περνάνε προκειμένου να μεταπηδήσουν από τη μαθητική τους ιδιότητα, σε αυτή της Ακαδημαϊκής, ως φοιτητές πλέον στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

        Η φετινή χρονιά είχε ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, κυρίως σε ό,τι αφορά τον μεγάλο αριθμό  κρουσμάτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τόσο στους μαθητές, όσο και στους εκπαιδευτικούς. Αυτό όμως δε στάθηκε εμπόδιο στο να ολοκληρωθεί με επιτυχία και χωρίς άλλα σοβαρά προβλήματα η διδακτική χρονιά.

        Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, οι επόμενες μέρες, αυτές των εξετάσεων, είναι σημαντικές και θα επηρεάσουν τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Σε κάθε περίπτωση όμως, η επιτυχία στις Πανελλαδικές δεν αποτελεί μονόδρομο. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας και θα σας δοθεί η δυνατότητα μέσα από αυτές να πετύχετε τους στόχους σας.

        Οι γονείς σας και οι δάσκαλοί σας, στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια τη μεγάλη σας προσπάθεια. Το ίδιο θα κάνουν και σε αυτό το «σταυροδρόμι» των Πανελλαδικών εξετάσεων. Αρωγοί και καθοδηγητές σας, εύχονται και ελπίζουν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας