δδε Καρδίτσας 2

Log in

Συνάντηση του Διευθυντή, κ. Ζαχαρή με τον Διοικητή Πυροσβεστικής

    Την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 στο γραφείο του Διευθυντή Δ.Ε. πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, Αντιπύραρχο, κ.  Κωνσταντίνο Τσιώλη,   με το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνο Ζαχαρή, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

      Οι δύο άνδρες μεταξύ άλλων συζήτησαν για θέματα που άπτονται της πυρασφάλειας των σχολικών μονάδων και της προσβασιμότητας των κτηρίων, αλλά και για ζητήματα που σχετίζονται με την  επικαιροποίηση  του σχεδίου εκτάκτων αναγκών και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, ενώ δεσμεύτηκαν για τακτική επικοινωνία και συνεχή συνεργασία καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Συγκεκριμένα, τέθηκε η συμβολή της πυρασφάλειας  του συνόλου των σχολικών κτηρίων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, στο πλαίσιο του Μνημονίου Ενεργειών για τη διαχείριση πυρκαγιών, ακραίων καιρικών φαινομένων, τεχνικών καταστροφών και ΧΒΡΠ περιστατικών.

    Οι κύριοι Ζαχαρής  και Τσιώλης δεσμεύτηκαν  για επικοινωνία, δράσεις και πρακτικές , με βασικό γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών και μαθητριών μας στο σχολικό περιβάλλον.

Εκ της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας