δδε Καρδίτσας 2

Log in

Διάκριση του ΕΠΑΛ Σοφάδων στον διαγωνισμό WRO

Άλλη μια τιμητική διάκριση για σχολείο της περιοχής μας. Πρώτη θέση για το ΕΠΑ.Λ. Σοφάδων, πρώτο βραβείο στην κατηγορία της ηλεκτρολογίας για το έργο "Σοφάδες, «Έξυπνη Πόλη»", στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής WRO.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για την κατάκτηση της κορυφής. Μας έκαναν περήφανους και μας χάρισαν πολύτιμες στιγμές συγκίνησης. Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και στο διευθυντή της σχολικής μονάδας που προπόνησαν τα παιδιά, τα ενθάρρυναν, τα στήριξαν στην προσπάθειά τους και τώρα δρέπουν μαζί τους δάφνες τιμής.

Ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, ως εκπαιδευτικοί και ως γονείς μοιραζόμαστε τη χαρά τους και είμαστε περήφανοι αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε αξιέπαινη προσπάθεια για μάθηση, δημιουργία, συμμετοχή.

Στα καλύτερα και στα υψηλότερα!

Εκ της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας

EPAL Sofadon

Επισήμανση: Ακολουθεί αναπαραγόμενο το κείμενο που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του σχολείου:

ε έναν πολύ απαιτητικό διαγωνισμό που έγινε στο Κολλέγιο Αθηνών, τον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής WRO, η ομάδα από το 1ο ΕΠΑΛ Σοφάδων βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της ηλεκτρολογίας για το έργο Σοφάδες «Έξυπνη Πόλη» από τον πρόεδρο του οργανισμού WRO Hellas, Ιωάννη Σομαλακίδη. Συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας: Χρήστο-Δημήτριο Παππά, Στέλλα Μαυρέλου (από το Λύκειο Νέου Μοναστηρίου), Άγγελο Κυρίτση, Χρήστο Παππά, Αντζελίνο Ρραπάι, Βιονίς Ρρόδε και Γιώργο Καρατόλιο. Συγχαρητήρια και στους καθηγητές-προπονητές Μαρία Νάρη, Κώστα Βαρσάνη και Μάνο Μαυρέλο καθώς και στον διευθυντή μας Χρήστο Τσακνάκη για την πολύτιμη βοήθειά του."