δδε Καρδίτσας 2

Log in

Τελικός αγώνας μπάσκετ αγοριών ανάμεσα στο 3ο και το 4ο ΓΕ.Λ. Καρδίτσας

    Σήμερα Πέμπτη, 7 Απριλίου,  και ώρα 10.00, διεξήχθη ο τελικός αγώνας μπάσκετ αγοριών ανάμεσα στο 3ο και το 4ο ΓΕ.Λ. Καρδίτσας, στο κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου, στο πλαίσιο της προκήρυξης των Πανελληνίων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας & Κύπρου και άλλων Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων, σχολικού έτους 2021-2022. Ο συγκεκριμένος αγώνας έληξε με νικήτρια ομάδα αυτή του 3ου ΓΕ.Λ.,  με σκορ 49-35.

    Στον τελικό  παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, κ. Σωκράτης Παππάς, ο οποίος, αφού συνεχάρη και τις δύο ομάδες για τον έντιμο αγώνα τους,  με τον οποίο διαφύλαξαν το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» εμπνέοντας την καθαρή φίλαθλη συμπεριφορά, απένειμε στη νικήτρια ομάδα του 3ου ΓΕ.Λ. το έπαθλο και ευχήθηκε την επόμενη χρονιά να διεξαχθούν οι συγκεκριμένοι αγώνες μέσα σε καλύτερες συνθήκες και με τη συμμετοχή φιλάθλων, καθώς οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν  φέτος χωρίς την παρουσία κοινού εξαιτίας των επικρατουσών υγειονομικών συνθηκών.

    Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις ομάδες των σχολείων τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς  και στους συναδέλφους, εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, που ανέλαβαν την προπόνησή τους .

  Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη σχολική χρονιά με το πνεύμα του αθλητισμού και του φιλαθλητισμού πάντα κυρίαρχο και πρυτανεύον.

Εκ της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας

2