δδε Καρδίτσας 2

Log in

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2024

Από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 είναι φέτος η προθεσμία να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί αίτηση ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από την υπηρεσία.

 Η προθεσμία ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ είναι μέσα σε 1 μήνα από την υποβολή της αρχικής αίτησης. Άρα ύστατη προθεσμία ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ η Τρίτη 12 Μαρτίου 2024.

 Όσοι δηλώσουν παραίτηση και δεν την ανακαλέσουν εντός των παραπάνω προθεσμιών θα συνταξιοδοτηθούν την 31 Αυγούστου 2024.

Από την 2α Σεπτεμβρίου 2024 θα αποστέλλονται το ΔΑΥΚ και ο φάκελος της σύνταξης.

  Και φέτος θα διευκολυνθεί κάθε πρόσφορος τρόπος εξ αποστάσεως . Έτσι υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της αίτησης παραίτησης:

  • με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

Ακολουθείτε τα βήματα για να δημιουργήσετε ψηφιακή υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμείτε να παραιτηθείτε και απαραίτητα την αποστέλλετε μέχρι 12-2-2024  με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

 Επίσης

Mε τους ίδιους τρόπους αλλά και μέσω της ΕΨΠ gov.gr μπορεί να συνταχθεί και η ΑΝΑΚΛΗΣΗ της αρχικής αίτησης παραίτησης και αποστέλλεται μέχρι 12-3-2024 με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

Πληροφορίες:

24410 80310 (για την παραλαβή της αίτησης  - Η. Γιαννάκος)

24410 80312, 24410 80305 (για την πρωτοκόλληση της αίτησης)

24410 80311  ή στην ηλ. δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για πληροφορίες φακέλου σύνταξης Β. Στυλοπούλου)

ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ & ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ e-mail ΣΑΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.

Επισυνάπτουμε την φετινή εγκύκλιο του Υπουργείου για τις παραιτήσεις καθώς και πρότυπα αίτησης ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ έως 12.2.2024 και ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ της έως και 12.3.2024  .