δδε Καρδίτσας 2

Log in

Κοπή πίτας 2024_ΔΔΕ Καρδίτσας

  Τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 π.μ., στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας της νέας χρονιάς, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεου.

   Ο  Διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρής, οι Προϊστάμενοι Τμημάτων και το σύνολο του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού της Διεύθυνσης μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα αντάλλαξαν ευχές  για τη νέα χρονιά και μοιράστηκαν στιγμές  ξενοιασιάς και χαλάρωσης.  Είναι γνωστό ότι οι επαφές με τους συνανθρώπους μας, οι χαλαρές και ξένοιαστες στιγμές μαζί τους, η ψυχαγωγία και η διασκέδαση τροφοδοτούν τη ζωή με χαρά, δύναμη, αισιοδοξία. Πόσο μάλλον όταν αυτές μοιράζονται ανάμεσα σε συναδέλφους, συνεργάτες και φίλους, αποδεικνύοντας τη σημασία αφενός της ενίσχυσης των ζεστών διαπροσωπικών,  ανθρώπινων σχέσεων στο χώρο εργασίας, αφετέρου της  ανάπτυξης  της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης, με άμεσο στόχο την  ενίσχυση  της ενότητας  και της αποτελεσματικότητας  της ομάδας, για την καθόλα επιτυχημένη απόδοσή της.

Ο Διευθυντής έδωσε τις πιο θερμές του ευχές τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, ευχήθηκε στους συναδέλφους και συνεργάτες μια χρονιά ελπιδοφόρα και δημιουργική, με ευημερία σε όλους  και όλες, με προσωπική ευφορία, ηρεμία  και οικογενειακή ευτυχία, ενώ επεσήμανε τη σημασία και την αξία που έχουν οι  συνεκτικές  σχέσεις αλήθειας και ουσίας μεταξύ των ανθρώπων στο χώρο εργασίας, καθιστώντας έτσι την εργασία περισσότερο εποικοδομητική και ευχάριστη.

  Ευοίωνη και δημιουργική η νέα χρονιά, 2024!

2

3 1