δδε Καρδίτσας 2

Log in

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
μετά το πέρας της θερινής ραστώνης, μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει και πάλι. Ευελπιστώ να έχετε όλες και όλοι απολαύσει, κατά το δυνατό, τα οφέλη των διακοπών και να είστε έτοιμες και έτοιμοι να εργαστείτε και πάλι με ευσυνειδησία για μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά.
Το σχολικό έτος 2023-2024 ξεκινά με καλούς οιωνούς. Οι τοποθετήσεις των μονίμων εκπαιδευτικών έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και οι αναπληρωτές της α’ φάσης θα είναι εγκαίρως στα σχολεία τους. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, οργανωτικά και λειτουργικά, που ανακύπτουν στην καθημερινότητα του σχολείου και την επαφή με τους μαθητές. Ο ρόλος των εκπαιδευτικών είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τη διάθεσή σας να προάγετε και να αναβαθμίζετε διαρκώς την εκπαιδευτική λειτουργία, πρωτίστως για την πρόοδο των μαθητών μας.
Ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι συνεργάτες μου κι εγώ θα είμαστε σταθερά δίπλα σας, αρωγοί και εμψυχωτές σε αυτή την προσπάθεια, σε ένα περιβάλλον συνεργασίας, σεβασμού και τήρησης των νόμων.
Στους μαθητές και στις μαθήτριές μας θα ήθελα να ευχηθώ καλή πρόοδο και να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες γνώσης και εμπειρίες του σχολείου έτσι, ώστε να μπορέσουν να οικοδομήσουν με σταθερότητα και σιγουριά το μέλλον τους.
Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε όλες και όλους καλή δύναμη για μια ομαλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά!
 
Ο Δ/ΝΤΗΣ Δ.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ